Καθέλκυση πλοίου προκαλεί μικρό τσουνάμι και σκορπά τον πανικό στους θεατές [βίντεο] - iefimerida.gr

Καθέλκυση πλοίου προκαλεί μικρό τσουνάμι και σκορπά τον πανικό στους θεατές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατυχήματα και μάλιστα κάποιες φορές σοβαρά μπορεί να συμβούν όταν δεν λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στις καθελκύσεις πλοίων. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στο βιντεάκι που ακολουθεί. Οι θεατές δεν βρίσκονταν σε ασφαλή απόσταση από το σημείο της καθέλκυσης του μεγάλο πλοίου, με αποτέλεσμα τα απόνερα που έκανε το βαπόρι, μόλις έπεσε στη θάλασσα, να βγουν με μανία στη στεριά και παραλίγο να καταπιούν τους παρευρισκόμενους. Τελικά, οι θεατές απλώς βράχηκαν, ωστόσο θα το σκεφτούν καλά αν θα ξαναβρεθούν τόσο κοντά σε ένα τέτοιο περιστατικό.

Μπορεί το βίντεο από την συγκεκριμένη καθέλκυση πλοίου να μην είναι καινούριο, ωστόσο εξακολουθεί να προκαλεί τρόμο για τη μανία που τα κύματα κυνηγούν τους θεατές. Προφανώς, αυτός ήταν και ο λόγος που κάποιος χρήστης του διαδικτύου το ανέβασε ξανά στο youtube.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλοίο κύματα θεατές καθέλκυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ