Στην εντατική ο Ιαν Θορπ -Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης κινδυνεύει να χάσει την κίνηση στο αριστερό του χέρι - iefimerida.gr

Στην εντατική ο Ιαν Θορπ -Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης κινδυνεύει να χάσει την κίνηση στο αριστερό του χέρι

Στην εντατική ο Ιαν Θορπ -Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης κινδυνεύει να χάσει την
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, ο Ιαν Θορπ μπήκε σε νέες περιπέτειες. Ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης νοσηλεύεται στην εντατική, κινδυνεύοντας να χάσει το αριστερό του χέρι εξαιτίας μόλυνσης.

Ο 31χρονος που ανέβηκε πέντε φορές στο ψηλότερο σκαλί των Ολυμπιακών αγώνων, βρίσκεται σε νοσοκομείο στο Σίδνεϊ. Σύμφωνα με το Network Seven, έπαθε μόλυνση έπειτα από επέμβαση που έκανε στην Ελβετία και η κατάστασή του είναι τόσο σοβαρή που υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να χάσει την κίνηση στο χέρι του.

Τους τελευταίους μήνες ο Θορπ αδυνατούσε να κρύψει το πρόβλημα κατάθλιψης, που τον ταλαιπωρεί από την εποχή που θριάμβευε στις πισίνες. Το Φεβρουάριο ο πατέρας του παραδέχθηκε δημόσια πως ο πρώην αθλητής πάλευε με την κατάθλιψη, ενώ μπήκε σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τα ισχυρά φάρμακα που έπαιρνε τόσο για αυτό το πρόβλημα, όσο και για τον τραυματισμό του στον ώμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ