Στην εισαγγελέα Nταγιάντα ο Μπαλτάκος -Δίνει εξηγήσεις για το βίντεο της συνομιλίας με Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Στην εισαγγελέα Nταγιάντα ο Μπαλτάκος -Δίνει εξηγήσεις για το βίντεο της συνομιλίας με Κασιδιάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γραφείο της εισαγγελέως Πρωτοδικών Καλλιόπης Νταγιάντα βρίσκεται ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος και καταθέτει σχετικά με την υπόθεση του βίντεο της συνομιλίας που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η εισαγγελέας που ανέλαβε την έρευνα, έχει ζητήσει με έγγραφό προς τη Βουλή, τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Η κλήση του κ. Μπαλτάκου εντάσσεται στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μαγνητοσκοπήθηκε η συζήτηση.

Στην αναφορά του στην υπόθεση Μπαλτάκου κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης, ο Ευάγγελος Βανιζέλος έκανε λόγο για απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά από τον πρώην γ.γ. «Είναι ακραίο και αδιανόητο αυτό που συνέβη με τον Μπαλτάκο», είπε, υπενθυμίζοντας με νόημα πως ο ίδιος είχε προειδοποιήσει. Στη ΝΔ, υποστήριξε, υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με την ακροδεξιά. Αυτή δεν είναι η θέση του Πρωθυπουργού, έσπευσε να επισημάνει και στο σημείο αυτό εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι -όπως υπογράμμισε- ο κ. Σαμαράς τοποθετήθηκε πολύ καθαρά και ανέλαβε την ευθύνη παρακολούθησης και πολιτικής οριοθέτησης των στελεχών της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ