Τα θρυλικά «Φιλαράκια» θα γίνουν μιούζικαλ; -Η Τζένιφερ Άνιστον ονειρεύεται τη Ρέιτσελ να χορεύει και να τραγουδά - iefimerida.gr

Τα θρυλικά «Φιλαράκια» θα γίνουν μιούζικαλ; -Η Τζένιφερ Άνιστον ονειρεύεται τη Ρέιτσελ να χορεύει και να τραγουδά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ για χρόνια γίνεται συζήτηση εάν τα αγαπημένα τηλεοπτικά «Φιλαράκια» θα ξανασμίξουν στη μεγάλη οθόνη, η Τζένιφερ 'Άνιστον δίνει τη λύση: Θα αναβιώσουν στο σανίδι του Μπρόντγουεϊ.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σχεδιάζει να ανεβάσει σε μιούζικαλ το δημοφιλές σήριαλ της δεκαετίας του '90. Έχει βρει μάλιστα και την ηθοποιό που θα ήθελε να υποδυθεί την ίδια ως Ρέιτσελ Γκρην. Θέλει την Λία Μισέλ από την αμερικανική σειρά Glee.

Η 45χρονη Άνιστον θα μπορούσε να κερδίσει δισεκατομμύρια δολάρια υλοποιώντας την ιδέα, αναφέρουν δημοσιεύματα. Πηγές του περιβάλλοντός της λένε ότι έχει «κεραυνοβοληθεί» με την ιδέα τα «Φιλαράκια» να γίνουν μιούζικαλ. Όπως αποκαλύπτουν είχε ήδη κάποιες πρώτες συζητήσεις με τη διάσημη δημιουργό και τραγουδίστρια Σέριλ Κρόου για την μουσική επένδυση του έργου, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν ηθοποιοί της νέας γενιάς.

Τα θρυλικά «Φιλαράκια» θα γίνουν μιούζικαλ; -Η Τζένιφερ Άνιστον ονειρεύεται τη Ρέιτσελ να χορεύει και να τραγουδά | iefimerida.gr 0

Όπως εξάλλου έχει δηλώσει η Άνιστον τα «Φιλαράκια» σε ταινία δεν θα είχαν νόημα. «Το έργο θα πρέπει να πηγαίνει ενάντια αυθεντικό εαυτό του. Μια διασκευή του με τραγούδι και χορό στη σκηνή θα είναι εντελώς διαφορετική», υποστηρίζει.

Η Λία Μισέλ, που σύμφωνα με την Άνιστον, είναι η πλέον κατάλληλη για να παίξει τη Ρέιτσελ Γκρην

Τα θρυλικά «Φιλαράκια» θα γίνουν μιούζικαλ; -Η Τζένιφερ Άνιστον ονειρεύεται τη Ρέιτσελ να χορεύει και να τραγουδά | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ