Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου: Ολα όσα αποκάλυψαν δύο νέοι μάρτυρες - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου: Ολα όσα αποκάλυψαν δύο νέοι μάρτυρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης. Ανθρώπινο αίμα βρέθηκε σε ύποπτο αυτοκίνητο με το οποίο πιθανότατα μεταφέρθηκε το πτώμα του άτυχου 23χρονου.

Ο ιδιοκτήτης πλυντηρίου αυτοκινήτων, που έπλυνε το όχημα με βιολογικό καθαρισμό, μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προσθέτοντας νέα πολύτιμα κομμάτια στο «παζλ» εξιχνίασης την υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο άνδρας, χρειάστηκε να πλύνει το αυτοκίνητο έντεκα φορές, καθώς υπήρχαν κάποιες παράξενες κηλίδες στην ταπετσαρία στο πίσω κάθισμα και στην εσωτερική πλευρά της πόρτας. Οι κηλίδες δεν καθάρισαν εντελώς παρά τις επίμονες προσπάθειές του.

Το αυτοκίνητο πήγε για καθαρισμό ο ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων που το είχε αγοράσει από τον προηγούμενο κάτοχό του. Ο ιδιοκτήτης της μάντρας μίλησε και εκείνος στην εκπομπή.

Όπως είπε ο πρώην κάτοχος του αυτοκινήτου τον είχε πλησιάσει το καλοκαίρι του 2011, λίγο πριν αποκαλυφθεί το πτώμα του άτυχου 23χρονου. Το όχημα ήταν σε άθλια κατάσταση, πάρα πολύ βρώμικο και μύριζε έντονα και άσχημα. Η δυσοσμία επέμεινε, παρά το βιολογικό καθαρισμό, και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει διάφορους εναλλακτικούς τρόπους για να την καλύψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ