H Citroen DS5 LS R έχει 300 άλογα και απευθύνεται σε γρήγορους Κινέζους - iefimerida.gr

H Citroen DS5 LS R έχει 300 άλογα και απευθύνεται σε γρήγορους Κινέζους

H Citroen DS5 LS R έχει 300 άλογα και απευθύνεται σε γρήγορους Κινέζους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγορά της Κίνας, η οποία είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως έχοντας αφήσει στη 2η θέση αυτή των ΗΠΑ, έχει τόσο εμφατική σημασία που οι κατασκευαστές αναγκάζονται να παρουσιάσουν μοντέλα τα οποία είναι κυριολεκτικά κομμένα και ραμμένα στα ντόπια γούστα. Τα οποία κατά κανόνα απαιτούν κλασικά αμαξώματα τριών όγκων.

Έτσι λοιπόν η Citroen παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες τη DS5 LS, η οποία παρά την επωνυμία της δεν έχει σχέση με τη DS5 που πωλείται στην Ευρώπη, καθώς πρόκειται για μια κλασική λιμουζίνα με ιδιαίτερα πολυτελές εσωτερικό.

Η γαλλική εταιρεία τώρα, με την ευκαιρία της έκθεσης του Πεκίνου, προχωρά ένα βήμα παρακάτω και θα εμφανίσει και τη σπορ εκδοχή της, η οποία ονομάζεται DS5 LS R και ξεχωρίζει από την απλή λόγω των αεροδυναμικών βοηθημάτων και του χαμηλωμένου αμαξώματός της, αλλά και μέσω των μεγάλων ζαντών των 20 ιντσών.

Ο κινητήρας της γρήγορης DS5 LS –το πόσο γρήγορη είναι θα ανακοινωθεί επίσημα στην έκθεση- είναι και πάλι ο γνωστός 1.600 turbo του ομίλου PSA, ο οποίος όμως για την περίσταση έχει φτάσει τα 300 άλογα και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι.

H Citroen DS5 LS R έχει 300 άλογα και απευθύνεται σε γρήγορους Κινέζους | iefimerida.gr 0
H Citroen DS5 LS R έχει 300 άλογα και απευθύνεται σε γρήγορους Κινέζους | iefimerida.gr 1
H Citroen DS5 LS R έχει 300 άλογα και απευθύνεται σε γρήγορους Κινέζους | iefimerida.gr 2
H Citroen DS5 LS R έχει 300 άλογα και απευθύνεται σε γρήγορους Κινέζους | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Citroen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ