Εκανε άρση βαρών καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ξεσηκώνοντας θύελλα οργής -Τώρα επανέρχεται και σοκάρει ξανά [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκανε άρση βαρών καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ξεσηκώνοντας θύελλα οργής -Τώρα επανέρχεται και σοκάρει ξανά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lea-Anne Ellison είναι μια παθιασμένη με τη γυμναστική γυναίκα, από το ηλιόλουστο Λος Αντζελες. Η εντυπωσιακή 35χρονη είχε προκαλέσει ένα «τσουνάμι» αρνητικών σχολίων με την απόφασή της να μην αποχωριστεί ούτε λεπτό τα αγαπημένα της βάρη, ακόμα και όταν βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Lea-Anne είχε ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της να γυμνάζεται σε εντατικούς ρυθμούς, μόλις δυο εβδομάδες πριν φέρει στη ζωή το τρίτο της παιδί. Η ίδια επανέρχεται δυναμικά, ανανεώνοντας έτσι τα πικρόχολα σχόλια, καθώς ξεκίνησε την άρση βαρών μόλις τρεις εβδομάδες μετά τον τοκετό: «Ξεκίνησα το CrossFit τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα», αναφέρει η ίδια στην dailymail.com. «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι στο πρόγραμμα, αν και δεν το παρακάνω γιατί το σώμα μου δεν έχει επανέλθει πλήρως» καταλήγει.

Από την άλλη, η ίδια δέχεται κριτική, καθώς όπως αρκετές μαμάδες αναφέρουν ότι στέλνει λάθος μηνύματα στις μέλλουσες μαμάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ