Μητέρα σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι στην κόρη της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Μητέρα σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με μαχαίρι στην κόρη της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή το βίαιο ξέσπασμα μια γυναίκας σε βάρος της ίδιας της της κόρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 57χρονη γυναίκα από τη Ζάκυνθο, επιτέθηκε στην 37χρονη κόρης της με κουζινομάχαιρο, ευτυχώς δίχως να την τραυματίσει σοβαρά. Όταν η μητέρα συνειδητοποίησε την πράξη της, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Οι γείτονες ακούγοντας τις φωνές από το διαμέρισμα, κάλεσαν την Αστυνομία. Φθάνοντας στο σημείο οι άντρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου, βρήκαν την 57χρονη έτοιμη να πέσει από το παράθυρο του σπιτιού της. Έπειτα από αγωνιώδεις διαπραγματεύσεις, που κράτησαν περίπου τρεις ώρες και με την καθοριστική βοήθεια ειδικού διαπραγματευτή, απετράπη το μοιραίο και η οικογενειακή τραγωδία απεφεύχθη.

Στη συνέχεια, η 57χρονη συνελήφθη και σε λίγη ώρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ