Η χρυσαυγίτικη διακόσμηση του γραφείου του Τάκη Μπαλτάκου στη Βουλή - iefimerida.gr

Η χρυσαυγίτικη διακόσμηση του γραφείου του Τάκη Μπαλτάκου στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Xρυσαυγίτικη θα χαρακτήριζε κανείς τη διακόσμηση του γραφείου του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, στη Βουλή. Μολυβένια στρατιωτάκια, μινιατούρες από άρματα μάχης και άλλα παρόμοια, βρίσκονταν σε περίοπτη θέση.

Με απλά λόγια ο κ. Μπαλτάκος είχε διακοσμήσει το γραφείο του όπως και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς το σπίτι του στα Ιωάννινα, όπου μεταξύ των ναζιστικών στολών και των πορτραίτων του Χίτλερ είχαν βρεθεί και... στρατιωτάκια. Βέβαια, του Χρυσαυγίτη βουλευτή τα στρατιωτάκια ήταν ναζιστικά...

Οπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», το γραφείο του κ. Μπαλτάκου ήταν διακοσμημένο με μολυβένια στρατιωτάκια, με μινιατούρες από άρματα μάχης, με κάλυκες πυροβόλου και με πολλά βιβλία, ορισμένα από τα οποία είχε γράψει ο ίδιος, ενώ στους τοίχους, όπως φάνηκε και στο βίντεο, υπήρχαν εικόνες αγίων (από το Αγιον Ορος) και κάπου σε μια γωνιά υπάρχει και ένα... άγαλμα ενός σφαιροβόλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ