Κάτι συμβαίνει στο Παλαιό Φάληρο -Οι χειροποίητες «Πίτες της Σοφίας» για τις οποίες παραμιλά όλη η Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάτι συμβαίνει στο Παλαιό Φάληρο -Οι χειροποίητες «Πίτες της Σοφίας» για τις οποίες παραμιλά όλη η Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παιδικές αναμνήσεις είναι πολύ δυνατές και ξεπροβάλλουν γεμάτες χρώματα και μυρωδιές από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτή την αίσθηση νιώθει κανείς όταν μπαίνει στο ολοκαίνουργιο μαγαζί «Οι πίτες της Σοφίας» που μετράει μόλις τρεις μήνες λειτουργίας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο.

Τρία αδέλφια από το Μέτσοβο -η Ματίνα, ο Δημήτρης και ο Γιώργος- βρίσκονται πίσω από αυτό το εγχείρημα, όπως σημειώνει το Popaganda.gr. Πηγή έμπνευσης τους η «μαμά Σοφία» -εξαιρετική μαγείρισσα και άσσος στις πίτες. «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φτιάξουμε αυτό το μαγαζί με «πρωταγωνιστή» τον μεγάλο ξύλινο πλάστη της μαμάς Σοφίας» μου λέει η Ματίνα «στο σπίτι μας κάθε περίσταση είχε και τη δική της πίτα που τη μοιραζόμασταν με συγγενείς και φίλους.

Διαβάστε τι πίτες μπορεί να βρει κανείς εκεί και δείτε πώς μπορείτε να φθάσετε στο μαγαζί στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ