Ψωμιάδης: Αν έβλεπα το Σαμαρά θα τον ρωτούσα τι ψυχή θα παραδώσεις;- Θα είμαι υποψήφιος με την «ΠΑΤΡΙΔΑ» - iefimerida.gr

Ψωμιάδης: Αν έβλεπα το Σαμαρά θα τον ρωτούσα τι ψυχή θα παραδώσεις;- Θα είμαι υποψήφιος με την «ΠΑΤΡΙΔΑ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όλοι ήξεραν για τον Μπαλτάκο, αλλά κανείς δεν μιλούσε» δήλωσε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον πολιτικό όμιλο «Πατρίδα» που ο ίδιος έχει ιδρύσει και τώρα θα επιχειρήσει τη μετεξέλιξή του σε κόμμα.
«Δεν χρωστάω σε κανένα επώνυμο παρά μόνο στο λαό. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του μου χρωστούν πολλά. Δεν τους χρωστάω τίποτα» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που παραιτήθηκε από τη ΝΔ, όταν ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.
«Λυτρώθηκα. Συνεχίζω με την Πατρίδα και το Λαό. Έσπασα τις κομματικές αλυσίδες και τους ευχαριστώ. Σύντομα θα κριθούμε όλοι» υπογράμμισε.
Αναφερόμενος στον διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, τον κ. Μπούρα, που του είπε ότι έχει δικαστικές εκκρεμότητες και γι' αυτό δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., ο κ. Ψωμιάδης παρατήρησε: «Εδώ σας καλώ να δούμε ποιοι συνεργάτες γύρω από τον κ. Σαμαρά, κρατικοί λειτουργοί, αλλά και αυριανοί και υποψήφιοι που στηρίζει η Ν.Δ. έχουν δικαστικές εκκρεμότητες».
«Δυστυχώς η σημερινή Ν.Δ. δεν έχει καμιά σχέση με τη Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι είναι αγνώμονας απέναντί του και αν τον συναντούσε θα του έλεγε: «Τι ψυχή θα παραδώσεις;»
Με αφορμή την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου, ο κ. Ψωμιάδης σχολίασε πως όλοι ήξεραν για τον πρώην γενικό γραμματέα, αλλά δεν μιλούσαν και σημείωσε ότι δεν θα τον χτυπήσει τώρα που είναι κάτω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαμαράς πατρίδα Παναγιώτης Ψωμιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ