Mέγαρο Mαξίμου: Ο Πρωθυπουργός δεν είχε καμία ανάμειξη -Τα στοιχεία για την Χρυσή Αυγή υπάρχουν - iefimerida.gr

Mέγαρο Mαξίμου: Ο Πρωθυπουργός δεν είχε καμία ανάμειξη -Τα στοιχεία για την Χρυσή Αυγή υπάρχουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμηχανία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τη θυέλλα που ξέσπασε με το βίντεο της συνομιλίας Κασιδιάρη-Μπαλτάκου. Ωστόσο άνθρωποι που συνομιλούν με το περιβάλλον του πρωθυπουργού αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν εγνώριζε τις σχετικές κινήσεις και δεν είχε παρέμβαση στο θέμα.

Οπως διαπιστώνουν οι ίδιοι κύκλοι, τα ίδια τα λεγόμενα του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν ότι ο πρωθυπουργός κινήθηκε σωστά στο θέμα της Χρυσής Αυγής και ήθελε να αποδοθεί δικαιοσύνη, σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αρχές.

«Τόσο ο Αθανασίου όσο και ο Δένδιας απάντησαν επί της ουσίας για το ζήτημα» σχολίαζαν βουλευτές της ΝΔ που συνομιλούν με το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και πρόσθεταν:

«Εξάλλου, εμείς βάλαμε τη Χρυσή Αυγή να διακινεί όπλα; Εμείς τους βάλαμε να επικοινωνούν για τη δολοφονία Φύσσα; Εμείς βάλαμε στα κομπιούτερ τους όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία μιας εγκληματικής οργάνωσης;», ανέφεραν, απαντώντας έτσι στις κατηγορίες που εκτοξεύει η Χρυσή Αυγή ότι οι διώξεις και οι φυλακίσεις είναι «στημένες».

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά αναφέρουν επίσης πως ο κ. Μπαλτάκος κάποια στιγμή αυτονομήθηκε και έκανε προσωπικό παιχνίδι εν αγνοία και σε βάρος του πρωθυπουργού που τον εμπιστεύθηκε, ενώ ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «ο κ. Μπαλτάκος είχε αυτονομηθεί και είχε προσωπική ατζέντα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μουρούτης έγραψε στο Twitter: «Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ ή "υπόγειες σχέσεις με τη Χ.Α". ή "φυλακή με παρέμβαση της πολιτείας στη Δικαιοσύνη". Αλλά και τα δύο μαζί δεν γίνονται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ