Τα «στρατιωτικά δελφίνια» της Κριμαίας -Οι Ρώσοι εκπαιδεύουν θηλαστικά ως μυστικά όπλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα «στρατιωτικά δελφίνια» της Κριμαίας -Οι Ρώσοι εκπαιδεύουν θηλαστικά ως μυστικά όπλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «στρατιωτικά δελφίνια» της Κριμαίας στο εξής θα «υπηρετούν» στο Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας. Το κρατικό θαλάσσιο πάρκο της Σεβαστούπολης ετοιμάζεται να ξεκινήσει την εκπαίδευση των κητωδών με νέα προγράμματα, για λογαριασμό του ρωσικού στόλου.

Προηγουμένως, τα στρατιωτικά ρινοδέλφινα και οι φώκιες εκπαιδεύονταν με βάση τα σοβιετικά προγράμματα. Στη συνέχεια, η Ουκρανία έγινε ανεξάρτητη χώρα, και ουκρανοί στρατιωτικοί ξανάρχισαν τα προγράμματα μόλις το 2012. Τώρα, μετά την ενσωμάτωση της Κριμαίας στη Ρωσία, το θαλάσσιο πάρκο και τα δελφίνια έγιναν ρωσικά.

Σύμφωνα με το «Η Ρωσία Τώρα, μηχανικοί του θαλάσσιου πάρκου φτιάχνουν νέες συσκευές για νέα προγράμματα, επισημαίνοντας ότι τα δελφίνια και οι φώκιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση βυθισμένων αντικειμένων στρατιωτικών τεχνικών μέσων, καθώς και τον εντοπισμό δυτών μάχης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ