Δήμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια στον Ακη Τσοχατζόπουλο - iefimerida.gr

Δήμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια στον Ακη Τσοχατζόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δήμευση του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου διέταξε το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων επιβάλλοντας ακόμα την ποινή της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια.

Το δικαστήριο το έκρινε ένοχο τον Ακη Τσοχατζόπουλο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών και χρηματικό πρόστιμο 210.000 ευρώ για ανειλικρινή δήλωση πόθεν έσχες.

Αν και η εισαγγελέας πρότεινε τη μη μετατροπή της ποινής σε χρηματική, το δικαστήριο έλαβε αντίθετη απόφαση κρίνοντας ότι η ποινή του μπορεί να μετατραπεί σε χρηματική αντί 10 ευρώ ημερησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ