Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Απριλίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 2 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να εξακολουθείτε να ακολουθείτε μια ήρεμη τακτική. Σήμερα δεν ευνοούνται οι μυστικές επαφές, οι συναντήσεις ή οι συζητήσεις. Μην κλείσετε ακόμη συμφωνίες και μην υπογράψετε συμβόλαια. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αλλαγές και ανατροπές σε σας που είστε γεννημένοι1-3 Απριλίου. Δεν αποκλείεται να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ανατρεπτικές. Ελάτε κοντά σε πρόσωπα που αγαπάτε και αποφύγετε να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Προσέχετε τις μυστικές επαφές και συναντήσεις. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ο Άρης εξακολουθεί να δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί προϋποθέσεις για να λυθεί ένα οικονομικό θέμα, το οποίο όμως παρουσιάζει δυσκολίες.

Ταύρος

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ωθεί εσάς τους Ταύρους να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Κάποια επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα φέρνουν κάποιες αλλαγές και ανατροπές στη ζωή σας, οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας, αν δεν προσπαθήσετε να τα λύσετε ειρηνικά. Είναι προτιμότερο να μην αναμίξετε τους φίλους με την οικογενειακή και την επαγγελματική σας ζωή. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχουν την ανάγκη σας.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για την επαγγελματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να έχετε ιδιαίτερες έννοιες λόγω οικονομικών και συναισθηματικών θεμάτων. Ενδεχομένως κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σας να ανατραπούν. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μπορείτε να έχετε επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Κάποιοι φίλοι ή συγγενείς μπορεί να σας απασχολήσουν άμεσα, αλλά αποφύγετε να τους αναμίξετε σε οικονομικά σας θέματα που ίσως είναι βεβαρημένα.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο είναι ευνοϊκή για σας τους Καρκίνους, ενώ φέρνει κοντά σας φίλους. Η επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή, ο γάμος σας, φαίνεται να ταρακουνιέται αυτόν τον καιρό, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου. Τα ταξίδια, οι επαφές, οι συμφωνίες, οι συζητήσεις δεν ευνοούνται. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, τα σχέδια και τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Μια αλλαγή σε ένα οικονομικό θέμα ίσως σας φορτίσει. Αποφύγετε τα επαγγελματικά ξεκινήματα τώρα, αν δεν είστε σίγουροι για την επένδυση που μπορείτε να κάνετε. Εσείς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ίσως είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, χωρίς να δικαιολογείται η αισιοδοξία σας αυτή.

Λέων

Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα σε εσάς του Λέοντες, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Αυγούστου. Θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Όμως θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά ακόμη και τις λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγετε κάποια εμπόδια. Θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας ίσως να εμποδίζονται σήμερα. Αντίθετα, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας βοηθήσουν, ενώ τα τρέχοντα οικονομικά-έστω και μέσα από δυσκολίες -προωθούνται.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί ευχάριστα γεγονότα και προοπτικές όσον αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας ανατρέπονται αυτόν τον καιρό, λόγω ενός οικονομικού θέματος που δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Ένα θέμα που έχει σχέση με την υγεία ή τα οικονομικά προσώπων του περιβάλλοντός σας φαίνεται να έχει κάποιες εμπλοκές. Γενικότερα, προσέχετε θέματα σχετικά με την εργασία ή την υγεία δικών σας προσώπων, στα οποία θα πρέπει να συμπαρασταθείτε. Προωθήστε ένα θέμα εργασίας, χωρίς όμως να συμβάλλετε οικονομικά. Αποφύγετε να κάνετε μια επένδυση, αν δεν είστε σίγουροι. Τα οικονομικά και η υγεία αγαπημένων σας προσώπων σας απασχολούν.

Ζυγός

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα, για να συγκρουστείτε εσείς οι Ζυγοί με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας κλυδωνίζονται αυτόν τον καιρό, ειδικά αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αντίθετα, η Σελήνη στον Ταύρο βοηθά θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά άλλων. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των κοντινών σας προσώπων. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, ελέγξτε τα έγγραφά σας για τυχόν παραλείψεις που μπορεί να καθυστερήσουν τα σχέδιά σας.

Σκορπιός

Στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να υπάρξουν αβέβαιες καταστάσεις για σας τους Σκορπιούς. Θέματα υγείας που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας λειτουργεί σαν προσωπική σας Πανσέληνος. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Στον χώρο της εργασίας σας υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο λειτουργεί και δεν σας επιτρέπει να πετύχετε τους στόχους σας.

Τοξότης

Σήμερα εσείς οι Τοξότες μπορείτε να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάτι απρόβλεπτο μπορεί να συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, ενώ τα οικογενειακά σας δεν φαίνεται να έχουν την πορεία που εσείς θέλετε. Όμως, εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες. Προς το παρόν ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, βάλλεται στον τομέα των οικονομικών σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Αιγόκερως

Οι οικογενειακές καταστάσεις εξακολουθούν να απασχολούν εσάς τους Αιγόκερους που είστε γεννημένοι αρχές Ιανουαρίου. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να φορτίζουν την ατμόσφαιρα. Ένα οικογενειακό σας θέμα δεν ευνοείται, εκτός και αν είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Υδροχόος

Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να φορτίζουν εσάς τους Υδροχόους. Συμπαρασταθείτε στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και ελάτε πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Κάποια θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια εμποδίζονται σήμερα από ένα οικονομικό θέμα, το οποίο δεν έχει την πορεία που εσείς θα θέλατε. Οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία δικών σας προσώπων θα πρέπει να το προσέχετε.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια κατάλληλη μέρα για να κάνετε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες σε οικονομικό επίπεδο. Μια συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα αποδώσει. Συμπαρασταθείτε σε κοντινούς σας ανθρώπους.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ