Ολα για την τέχνη -Εκκεντρικός καλλιτέχνης κοιμάται και τρέφεται μέσα στο κουφάρι μιας αρκούδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα για την τέχνη -Εκκεντρικός καλλιτέχνης κοιμάται και τρέφεται μέσα στο κουφάρι μιας αρκούδας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Abraham Poincheval, ζει τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο τεχνητό κουφάρι μιας αρκούδας στο πλαίσιο performance που ξεκίνησε την πρώτη Απριλίου στο Παρίσι.

Ο εκκεντρικός εικαστικός εκτελεί την παράστασή του, τιτλοφορούμενη «Dans La Peau του de l'Ours» (Μέσα από το δέρμα της αρκούδας) στο Musée de la Chasse et de la Nature, στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο εσωτερικό του κουφαριού, ο Poincheval θα κοιμάται και θα τρώει τη στιγμή που θα κινηματογραφείται από δυο κάμερες, Δεν θα βγει από την αρκούδα παρά στις 13 Απριλίου.

Σύμφωνα με την Independent, ο 42χρονος εμπνεύστηκε την ιδέα του από τα σφαγεία ζώων που συνάντησε κατά τη διάρκεια παραμονής του στις Γαλλικές Αλπεις. Οπως θεωρεί μάλιστα, υπάρχει ένας ισχυρός συμβολισμός από την προϊστορική εποχή, ανάμεσα στον άνθρωπο και την αρκούδα».

Ολα για την τέχνη -Εκκεντρικός καλλιτέχνης κοιμάται και τρέφεται μέσα στο κουφάρι μιας αρκούδας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ολα για την τέχνη -Εκκεντρικός καλλιτέχνης κοιμάται και τρέφεται μέσα στο κουφάρι μιας αρκούδας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ