Υπουργείο Δικαιοσύνης για βασανισμό Καρέλι: Απάνθρωπες πράξεις -Ο νόμος θα εφαρμοστεί παραδειγματικά - iefimerida.gr

Υπουργείο Δικαιοσύνης για βασανισμό Καρέλι: Απάνθρωπες πράξεις -Ο νόμος θα εφαρμοστεί παραδειγματικά

Υπουργείο Δικαιοσύνης για βασανισμό Καρέλι: Απάνθρωπες πράξεις -Ο νόμος θα εφαρμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για βάναυσες και απάνθρωπες πράξεις κάνει λόγο το υπουργείο Δικαιοσύνης, αναφορικά με τον θάνατο του Ιλι Καρέλι ο οποίος προήλθε μετά από βασανιστήρια σωφρονιστικών υπαλλήλων.Σε ανακοίνωσή του, ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου, Μαρίνος Σκανδάμης, τόνισε ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι βγαλμένες από τα σκοτεινά χρόνια της ιστορίας και πως ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί υποδειγματικά και κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόκειται για βάναυσες, απάνθρωπες και αποτρόπαιες πράξεις κρατικών υπαλλήλων που προσβάλλουν την έννοια του Κράτους Δικαίου και την οφειλόμενη προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Τέτοιες συμπεριφορές βγαλμένες από τα πιο σκοτεινά χρόνια της ιστορίας λαμβάνουν την απάντησή τους από την ελληνική Δικαιοσύνη και την Πολιτεία. Ο νόμος θα εφαρμοστεί υποδειγματικά και κατά παντός υπεύθυνου».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ