ΠΑΣΟΚ για Παπανδρέου: Είναι παράγων αποσταθεροποίησης και αιτία ανωμαλίας - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για Παπανδρέου: Είναι παράγων αποσταθεροποίησης και αιτία ανωμαλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου εξαπολύουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, μετά το όχι του πρώην πρωθυπουργού στο πολυνομοσχέδιο και στο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.


«Ο Γιώργος Παπανδρέου, αν συνεχίσει την απομόνωση του ΠΑΣΟΚ, μετατρέπεται σε παράγοντα αποσταθεροποίησης και αιτία ανωμαλίας» αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτερη πηγή της Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες πολλών ημερών ότι οι Παπανδρεϊκοί δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται έξαλλος με τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως προκύπτει από τη χθεσινή εισβολή στο γραφείο του και τις προσβλητικές εκφράσεις που του απηύθυνε.

«Ντροπή σου» ήταν η αποστροφή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον πρώην πρωθυπουργό, κυρίως γιατί ο Παπανδρέου καταψήφισε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Παρ' ολίγον διαγραφή

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν έτοιμος να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου, εάν καταψήφιζε και ο Απόστολος Κακλαμάνης το συγκεκριμένο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Αυτό που ζύγισε τελικά ο κ. Βενιζέλος ήταν ότι η διαγραφή και των δύο θα σήμαινε ότι η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη.


Νέο κόμμα ή παλινόρθωση

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προετοιμάζεται για τις κινήσεις που θα κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις ευρωεκλογές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι «στη Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζονται τα τσεκούρια του πολέμου» ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει εναντίον του πρώην πρωθυπουργού και το επιχείρημα για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και άλλα θέματα ηθικής.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη κάνει κινήσεις προς άλλα στελέχη του κόμματος, όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης, με σκοπό να απομονώσει πολιτικά τον Γιώργο Παπανδρέου για την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ