Πώς είναι να γερνά κανείς; -Δημοσιογράφος έγινε παππούς μέσα σε μία στιγμή, για να το απαντήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς είναι να γερνά κανείς; -Δημοσιογράφος έγινε παππούς μέσα σε μία στιγμή, για να το απαντήσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κίνηση με κόπο και δυσκολία στην ακοή και την όραση. Ολοι έχουν ακούσει παράπονα και περιγραφές, αλλά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς νιώθουν οι ηλικιωμένοι πριν να είναι ήδη αργά, όταν δηλαδή θα έχουν γεράσει οι ίδιοι. Ενα κοστούμι, όμως, μπορεί να δώσει μία ιδέα.

Δημοσιογράφος της Guardian αποφάσισε να γίνει... παππούς μέσα σε μία στιγμή, προκειμένου να απαντήσει πώς νιώθουν όσοι έχουν φορτωθεί πολλές δεκαετίες στην πλάτη τους. Για να το βιώσει αυτό, ο Τζος Χάλιντεϊ βγήκε στο δρόμο φορώντας μία στολή προσομοίωσης γηρατειών.

Πρόκειται για κάτι που χρησιμοποιείται σε ιατρικά σεμινάρια στη Βρετανία, προκειμένου να μπορούν να καταλάβουν οι μετέχοντες πώς ακριβώς νιώθουν οι ασθενείς τους. Ο Χάλιντεϊ, λοιπόν, έβαλε ειδικά αξεσουάρ, που περιορίζουν την κίνηση από τον αυχένα μέχρι τα δάχτυλα του ποδιού, φόρεσε ειδικά γυαλιά που περιορίζουν την όραση, αλλά και ακουστικά που αλλοίωναν την ακοή του. Απέκτησε ξαφνικά δηλαδή όλα τα συμπτώματα της τρίτης ηλικίας.

Χρειάστηκε την υποστήριξη ενός μπαστουνιού για να κάνει τη μικρή βόλτα του, ενώ όταν την ολοκλήρωσε σχεδόν πανηγύρισε γιατί τα κατάφερε. Μόλις είχε μάθει πόσο δύσκολη είναι η ζωή για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ