Μανιτάκης: Κοινοβουλευτική ταπείνωση του ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση μομφής - iefimerida.gr

Μανιτάκης: Κοινοβουλευτική ταπείνωση του ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση μομφής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «πολιτική και κοινοβουλευτική ταπείνωση» και «ατυχέστατη κοινοβουλευτική πρωτοβουλία» έκανε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, με αφορμή την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε για την πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών: «Ο κ. Στουρνάρας ενεργούσε ως μέρος της κυβέρνησης, θα είχαμε καταστρατήγηση της διάταξης του κανονισμού της βουλής για το εξάμηνο και του Συντάγματος του ίδιου».

«Δεν άρμοζε με τα κοινοβουλευτικά μας ήθη το ύφος του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την κοινοβουλευτική του απειρία το ατόπημα αυτό. Αναγκάστηκε μπροστά στο αδιέξοδο να αποχωρήσει» σημείωσε.

Ο κ. Μανιτάκης σημείωσε επιπλέον, ότι «η πρόταση μομφής κατά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ήταν ακόμη χειρότερη, ήταν ένα διαδικαστικό αδιέξοδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ