Κομπίνα τρισεκατομμυρίων ήθελαν να κάνουν με την τράπεζα του Βατικανού -Τους κατάλαβαν νωρίς - iefimerida.gr

Κομπίνα τρισεκατομμυρίων ήθελαν να κάνουν με την τράπεζα του Βατικανού -Τους κατάλαβαν νωρίς

Κομπίνα τρισεκατομμυρίων ήθελαν να κάνουν με την τράπεζα του Βατικανού -Τους κατ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλεπήβολα πλάνα είχαν δύο άνδρες, που έφτασαν έξω από την τράπεζα του Βατικανού με μία βαλίτσα γεμάτη ομόλογα τρισεκατομμυρίων. Μόνο που ήταν πλαστά και -για κακή τους τύχη- τους κατάλαβαν νωρίς.

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε έναν Αμερικανό και έναν Ολλανδό, που εμφανίστηκαν στην τράπεζα του Βατικανού υποστηρίζοντας πως είχαν ραντεβού με τα υψηλόβαθμα στελέχη της σχετικά με τα ομόλογα. Ομως, όπως αναφέρει το BBC, γρήγορα οι υπεύθυνοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τους παρέδωσαν στις αρχές.

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν γρήγορα το κόλπο των δύο ανδρών, αφού στη βαλίτσα τους εντόπισαν τα πλαστά ομόλογα αξίας 3 τρισεκατομμυρίων ευρώ. Οι δύο ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα, καθώς ο ιταλικός νόμος δεν προβλέπει κράτηση για υπό διερεύνηση οικονομικά εγκλήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ