Η Κωνσταντοπούλου απειλεί: Αυτοί που συνεργούν στο σημερινό έγκλημα θα λογοδοτήσουν - iefimerida.gr

Η Κωνσταντοπούλου απειλεί: Αυτοί που συνεργούν στο σημερινό έγκλημα θα λογοδοτήσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου απείλησε με μελλοντικές δίκες για όσους ψήφισαν κατά τη χθεσινή διαδικασία στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο.


«H κυβέρνηση χτύπησε ταβάνι στην εκτροπή» δήλωσε στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου σχετικά με τα γεγονότα χθες στη Βουλή. Τόνισε πως «είναι τεράστια η ευθύνη των κυβερνητικών κομμάτων και του προέδρου της Βουλής, καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο αποτροπής της συζήτησης σε πρόταση μομφής που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε πως «αυτοί που συνεργούν στο σημερινό έγκλημα θα απολογηθούν και θα λογοδοτήσουν για την καταστροφή της κοινωνίας, της χώρας και την εκποίηση του δημόσιου πλούτου».

Πρόσθεσε πως «έχουμε μια θεσμοποίηση της πατέντας Βενιζέλου απο μια κυβέρνηση επιόρκων που προσπαθεί στα μουλωχτά να εξυπηρετήσει εαυτούς και ημετέρους» σχετικά με το χθεσινό νομοσχέδιο για την προσπάθεια νομιμοποίησης μιζών εκατομμυρίων ευρώ που αναγκάστηκε να απαλείψει η κυβέρνηση μετά απο την σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με τις διατάξεις για τις τράπεζες η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε αντισυνταγματικές τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να ελέγξει τέτοιου είδους πράξεις που συνιστούν απιστία σε βάρος του δημοσίου και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ