Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του προεδρείου της Βουλής -Θα συζητηθεί τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του προεδρείου της Βουλής -Θα συζητηθεί τη Δευτέρα

Τσίπρας: Αν δεν γίνει δεκτή η πρότασή μας θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ευάγγελο Βενιζέλο, χαρακτηρίζοντας αντισυνταγματική την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να μην δεχθεί η Βουλή την πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα.Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η πρόταση δυσπιστίας θα πρόκειται για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του ίδιου του προεδρείου του Κοινοβουλίου.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού υπήρξε αυστηρή απάντηση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη αναφορικά με την περίπτωση πρότασης μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανακοίνωσε ότι το κόμμα του καταθέτει και νέα πρόταση.

Τονίζοντας ότι, βάσει των καθηκόντων του, είναι υποχρεωμένος να περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία συζήτησης και μετά να πει την άποψή του, συνεπώς, όπως ανακοίνωσε, το κόμμα ότι καταθέτει επισήμως πρόταση μομφής.

Φωτογραφία Eurokinissi -Γιώργος Κονταρίνης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ