Με ενστάσεις ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια -Αντιδράσεις για τη διαδικασία του κατεπείγοντος - iefimerida.gr

Με ενστάσεις ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια -Αντιδράσεις για τη διαδικασία του κατεπείγοντος

Με ενστάσεις ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια -Αντιδράσεις για τη διαδικασία τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε υψηλούς τόνους και με ενστάσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.

Οι έντονες διαφωνίες που εκφράστηκαν είχαν να κάνουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι το κόμμα του δεν αναγνωρίζει τέτοιες διαδικασίες, τις οποίες χαρακτήρισε έκνομες και άρα δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα. «Εχουμε ένα πολίτευμα, δικτατορία της Τρόικα», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη διαδικασία του κατεπείγοντος κατήγγειλε και ο Νότης Μαριάς, επισημαίνοντας πως όταν ο κανονισμός της Βουλής τη συμπεριέλαβε, δεν είχε λάβει υπόψη του ότι θα έρχονται σε ένα νομοσχέδιο τεράστια Μνημόνια, όπως ανέφερε.

«Η αντιλαϊκή πολιτική συνδέεται άμεσα με αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να δοθεί η δυνατότητα για περισσότερους ομιλητές και πιο άνετη συζήτηση.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ