Συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή την Κυριακή -Αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιο - iefimerida.gr

Συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή την Κυριακή -Αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιο

Συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή την Κυριακή -Αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή αντιδρούν συνδικάτα και φορείς την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στις 6.30 μ.μ., ενώ μισή ώρα αργότερα έχει δώσει «ραντεβού» στη Ομόνοια με τον κόσμο το ΠΑΜΕ. Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί στις 2 μ.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας μικρομεσαίων επιχειρηματιών στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Ειδικότερα, σε σύσκεψη των φορέων (ΑΔΕΔΥ, ΠΦΣ, ΤΕΕ, ΕΚΑ, ΦΣΑ), που πραγματοποιήθηκε για την προετοιμασία της «μαζικής και δυναμικής ανάπτυξης των αγωνιστικών – απεργιακών δράσεων του επόμενου δεκαπενθήμερου», αποφασίστηκε:

Εκτός από τη διοργάνωση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή την Κυριακή, σε σύσκεψη φορέων (ΑΔΕΔΥ, ΠΦΣ, ΤΕΕ, ΕΚΑ, ΦΣΑ) αποφασίστηκε διοργάνωση συλλαλητηρίου καταγγελίας της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης την Τρίτη, 1η Απριλίου (6.00 μ.μ.), στην πλατεία Κλαυθμώνος, ημέρα συνεδρίασης του ECOFIN, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει νέες ανατροπές στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Επίσης, αποφασίσθηκε η διοργάνωση Γενικής Απεργίας, την Τετάρτη, 9 Απριλίου. Συμμετοχή της στα συλλαλητήρια και τη γενική απεργία έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων.

Στο μεταξύ, στις κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών που συνεχίζονται την Κυριακή συμμετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ