Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει: Ο Νεράντζης «εξαφάνισε» τη λίστα Νικολούδη - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει: Ο Νεράντζης «εξαφάνισε» τη λίστα Νικολούδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έφθασε στη Βουλή η λεγόμενη «λίστα Νικολούδη» με τα ονόματα των 413 προσώπων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, όμως όπως καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, το έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής δεν έφθασε ποτέ στα χέρια των βουλευτών καθως το πήρε μαζί του και έφυγε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τάσος Νεράντζης.

Επικαλούμενη τους υπαλλήλους της Επιτροπής, η κ. Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι το έγγραφο έφτασε στη Βουλή την Πέμπτη ή το πρωί της Παρασκευής, αλλά ο κ. Νεράντζης αντί να το διανείμει στους βουλευτές το πήρε μαζί του και εξαφανίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που διώκονται ποινικά επειδή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες τους, περιλαμβάνονται έξι περιφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς επίσης 75 δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ