Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της συζύγου και της κόρης του Παύλου Ψωμιάδη - iefimerida.gr

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της συζύγου και της κόρης του Παύλου Ψωμιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή παραμένουν η σύζυγος και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη, πρώην επικεφαλής του ασφαλιστικού ομίλου ΑΣΠΙΣ μετά την απόρριψη της αίτησης αναίρεσης από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έκρινε αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς της Μαρίας και Όλγας Ψωμιάδη που προέβαλαν στην αίτηση αναίρεσης κατά της προφυλάκισής τους.

Ακόμη, ο κ. Παντελής αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος να αναιρεθεί η απόφαση για την προφυλάκιση της συζύγου και της κόρης του Παύλου Ψωμιάδη.

Η σύζυγός, η κόρη και ο γιος του Παύλου Ψωμιάδη, αντιμετωπίζουν τις κακουργηματικές κατηγορίες της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της εγκληματικής οργάνωσης στο πλαίσιο της οποίας φέρονται να διέπραξαν αδικήματα, όπως είναι η απάτη, η υπεξαίρεση και η απιστία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αίτηση αποφυλάκιση ΑΣΠΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ