Η πεθερά τα βάζει με την Αγγελική Ηλιάδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πεθερά τα βάζει με την Αγγελική Ηλιάδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, ούτε και η μητέρα του... Σάββα Γκέντσογλου την θέλει. Η μητέρα του ποδοσφαιριστή αντέδρασε όταν έμαθε πως η τραγουδίστρια είναι πέντε μηνών έγκυος και θα της χαρίσει ένα εγγονάκι.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ούτε χαρούμενη αλλά ούτε και στεναχωρημένη είμαι. Από τη στιγμή που δεν μου το έχει πει ο γιος μου, εγώ τι να πω; Δεν είναι ότι δεν τη θέλουμε.

Απλά είναι μεγάλη, και ο Σάββας είναι μικρός! Αυτό δεν είναι ωραίο πράγμα.

Αν ήταν μικρότερη, και ταίριαζε με το Σάββα, γιατί να μην την θέλω; Από την ώρα όμως που είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη...; Εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη. Τι το' θελε να κάνει παιδί με το Σάββα; Tι ήθελε να κερδίσει;

Ο Σάββας όλα τα τελείωσε, το παιδί τον μάρανε! Ακόμα δεν μπορεί να πλύνει τα μούτρα του. Για παιδί ήτανε; Απότομο μας ήρθε. Τώρα τη γνώρισε! Μέσα σε 6 μήνες το βρίσκετε σωστό να κάνουν γάμους και παιδιά; Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να τη γνωρίσω από κοντά!» δήλωσε η μητέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ