Γιατί η Μελέτη δεν θα είναι τελικά υποψήφια στον Πειραιά με τον Μιχαλολιάκο -Τι θα γίνει με την εκπομπή της - iefimerida.gr

Γιατί η Μελέτη δεν θα είναι τελικά υποψήφια στον Πειραιά με τον Μιχαλολιάκο -Τι θα γίνει με την εκπομπή της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mετά τις φήμες που κυκλοφόρησε περί κακών σχέσεών της με το Star, το κανάλι στο οποίο φιλοξενείται η εκπομπή της, αλλά και τα περί επικείμενης αντικατάστασής της, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση της ξεκαθαρίζοντας το αν θα είναι ή όχι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και το τι ακριβώς θα γίνει με την εκπομπή της.

Οπως έγραψε η ίδια στο προσωπικό της blog στο «Must greece» δέχθηε δύο προτάσεις για να είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μία από τον Αρη Σπηλιωτόπουλο και μία από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο. Οπως εξηγεί η παρουσιάστρια την πρώτη πρόταση την απέρριψε. «Με πολύ σεβασμό, θεώρησα πως δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου να αποδεχτώ την πρόταση του, καθώς είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτισσα, με αποτέλεσμα να μην έχω ζήσει την Αθήνα, και να μην την γνωρίζω καλύτερα απ όσο ένας πολίτης που κάνει τη βόλτα του ή τις δουλειές του στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Δεν θα μπορούσα να αφοσιωθώ σε έργο καθώς θα ήθελα χρόνο για να γνωρίσω βιωματικά πλέον τα προβλήματα της πόλης. Θα ήταν άδικο και όχι τίμιο εκ μέρους μου να δεχτώ αυτή την πρόταση», σημειώνει.

Οσον αφορά την πρόταση που της έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχεται ότι την αποδέχθηκε και μάλιστα με πολύ μεγάλη χαρά. «Ενθουσιάστηκα όταν άκουσα την πρόταση του να μας ενώσει ο Πειραιάς. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ τίποτα σε πρώτη φάση, καθώς μέσα μου γνώριζα πως θέλω να το κάνω. Θα ήταν κάτι καινούριο για μένα, κάτι πολύ δημιουργικό, μία πρόκληση που στη φάση που βρίσκομαι, έχω ανάγκη, καθώς θέλω να προσφέρω, να βοηθήσω, να κάνω κάτι που θα φέρει όφελος στην πόλη και στους συμπολίτες μου», σημειώνει.

Οπως όμως εξηγεί στη συνέχεια η παρουσιάστρια για να οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητά της θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει πρώτα τι θα γινόταν και με την άδεια που υποχρεωτικά θα έπρεπε να πάρει από το κανάλι της κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καθώς ως υποψήφια δεν θα μπορούσε να έχει τηλεοπτική παρουσία, από τη μέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της, μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Το ραντεβού με τους υπευθύνους του καναλιού της Κηφισιάς έγινε την περασμένη Δευτέρα. «Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, και κράτησε ελάχιστα, καθώς δεν είχαμε πολλά να πούμε. Ο σταθμός, -όχι προς μεγάλη μου έκπληξη, καθώς δεν είχα ποτέ ενημέρωση για το αντίθετο- μου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την πορεία της εκπομπής , μου είπε πως είναι καθαρά δικό μου θέμα το αν θα πολιτευτώ ή όχι, και τόνισε κάνοντας το ξεκάθαρο και χωρίς περιθώρια αμφιβολίας, πως δεν έχει καμία μα καμία απολύτως πρόθεση να βρει αντικαταστάτη, ή αντικαταστάτρια, εκ των έσω ή των έξω, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν επιζήμιο για την πορεία της εκπομπής, καταλήγοντας πως η μόνη λύση θα ήταν το να ολοκληρώσει νωρίτερα τον κύκλο προβολής της .Κάτι που ωστόσο θα είχε οικονομικές επιπτώσεις για τους εργαζομένους στην εκπομπή αλλά και για το σταθμό γενικότερα», προσθέτει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η απόφασή της εν τέλει και γνωρίζοτνας πλέον τη θέση του Star ήταν να απορρίψει την πρόταση του Βασίλη Μιχαλολιάκου και να ολοκληρώσει την εκπομπή της χωρίς να λείψει καθόλου από το πόστο της. «Η συνείδηση μου , μου είπε πως το καλύτερο θα ήταν να ολοκληρώσω την εκπομπή χωρίς να λείψω από το πόστο μου, μέχρι το τέλος της σεζόν όπως επιθυμεί ο σταθμός, αλλά και όπως κρίνω και εγώ απόλυτα σωστό, καθώς το αρχικό σχέδιο , του να απουσιάσω για λίγες μόνο μέρες, δεν ήταν εθικτό ή επιθυμητό.Όφειλα να σκεφτώ πέρα από τη δική μου επιθυμία να ασχοληθώ με τα κοινά, και τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και να είμαι όσο το δυνατόν πιο σωστή απέντατι στο κανάλι μου, ευελπιστώντας πως θα μου δοθεί ενδεχομένως στο μέλλον και πάλι η ευκαιριά να δοκιμαστώ και σε κάτι νέο, όπως τα κοινά.Ενημέρωσα άμεσα το σταθμό ότι οδηγήθηκα στο να απορρίψω την τιμητική πρόταση του κύριου Μιχαλολιάκου, εφόσον δεν ήταν δυνατό το να αντικατασταθώ για λίγο στην εκπομπή, μην συζητώντας καν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψω το πόστο μου με όποιες επιπτώσεις», σημειώνει η Ελεονώρα Μελέτη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της δεν διστάζει να αναφερθεί και στα σενάρια που κυκλοφορούσαν περί αντικατάστασής της από τη Σίσσυ Χρηστίδου, την Νικολέτα Καρρά και την Κατερίνα Τσάβαλου, διότι, όπως γραφόταν το κανάλι ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένο από την απόφασή της να πολιτευθεί, ενώ αποκαλύπει και την αλήθεια: «Ένας από τους ιθύνοντες με διαβεβαίωσε πως όχι μόνο δεν είχε γίνει καμία επαφή με το παραμικρό πρόσωπο για ενδεχόμενη αντικατάσταση, αλλά ούτε καν είχε περάσει μία τέτοια σκέψη σε κανέναν από τους αρμόδιους», γράφει η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ