Εφτά νέα και πισωκίνητα μοντέλα για την αναγέννηση της Alfa Romeo - iefimerida.gr

Εφτά νέα και πισωκίνητα μοντέλα για την αναγέννηση της Alfa Romeo

Εφτά νέα και πισωκίνητα μοντέλα για την αναγέννηση της Alfa Romeo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όση ιστορία έχει να επιδείξει η Alfa Romeo άλλα τόσα προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει, με κυριότερο από όλα τη μείωση των πωλήσεών της παγκοσμίως στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα των 100.000 μονάδων το 2013.

Προκειμένου να αναστραφεί η κατάσταση αυτή, κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο, η ιστορική μάρκα του Μιλάνο προγραμματίζει να παρουσιάσει μέχρι και το 2018 συνολικά 7 νέα μοντέλα, επιστρέφοντας ταυτόχρονα και στις ρίζες της. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως όλες οι νέες Alfa Romeo θα είναι πισωκίνητες, κάτι που θέτει ερωτηματικά για το μέλλον των MiTo και Giulietta και τη διάδοχη κατάστασή τους.

Η αρχή θα γίνει από του χρόνου με την 4C Spider, ενώ θα ακολουθήσει η νέα εκδοχή της κλασικής Spider, που εξελίσσεται παράλληλα με το Mazda MX-5 και με το οποίο θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία. Επόμενη στη σειρά η Giulia, ως σεντάν αλλά και ως στέισον που θα ανήκει στο premium κομμάτι της μεσαίας κατηγορίας, ενώ το αργότερο στις αρχές του 2018 θα παρουσιαστεί η Alfetta που θα είναι και η ναυαρχίδα της εταιρείας.

Παράλληλα η Alfa θα δηλώσει το παρόν και στα crossover, με ένα μικρό και ένα μεγαλύτερο με πιο κλασικό προφίλ, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το θετικό momentum της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Εφτά νέα και πισωκίνητα μοντέλα για την αναγέννηση της Alfa Romeo | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο κίνηση Αναγέννηση Alfa Romeo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ