Ανάσταση με 7.000 βεγγαλικά ετοιμαζόταν να κάνει 58χρονος στη Θεσσαλονίκη –Συνελήφθη για παράνομη εμπορία [εικόνα] - iefimerida.gr

Ανάσταση με 7.000 βεγγαλικά ετοιμαζόταν να κάνει 58χρονος στη Θεσσαλονίκη –Συνελήφθη για παράνομη εμπορία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολόκληρη αποθήκη βεγγαλικών και κροτίδων διατηρούσε 58χρονος στη Θεσσαλονίκη που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο άνδρας, συνελήφθη στην περιοχή του Λαγκαδά, όπου διατηρεί κατάστημα εμπορίας πυροτεχνημάτων, χωρίς τη απαιτούμενη άδεια και εντοπίστηκε αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo, στο κατάστημα βρέθηκαν συσκευασίες πυροτεχνημάτων που περιείχαν συνολικά 7.027 τεμάχια.

Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου που αφορά τη ρύθμιση θεμάτων για όπλα, πυρομαχικά κλπ και του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Πηγή φωτογραφίας: seleo.gr

Ανάσταση με 7.000 βεγγαλικά ετοιμαζόταν να κάνει 58χρονος στη Θεσσαλονίκη –Συνελήφθη για παράνομη εμπορία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ