Στην έκδοση ομολογιακού δανείου 80 εκατ. ευρώ προχώρησε η Πήγασος Εκδοτική - iefimerida.gr

Στην έκδοση ομολογιακού δανείου 80 εκατ. ευρώ προχώρησε η Πήγασος Εκδοτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 80 εκατ. ευρώ προχωρά η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ, προκειμένου να αναχρηματοδοτήσει τον υφιστάμενο δανεισμό της, αλλά και μελλοντικά εκδοτικά σχέδια.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η Πήγασος προχώρησε «στη σύναψη προγράμματος εκδόσεως κοινού ενυπόθηκου ομολογιακού δανείου με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ, την Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ και την Alpha Τράπεζα ΑΕ».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κεφάλαιο του ομολογιακού δανείου ανέρχεται σε 80 εκατ. ευρώ, διαιρούμενο σε 80.000.000 ομολογίες, ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ εκάστης και τιμή έκδοσης στο άρτιο.
Το δάνειο σε ποσοστό 86,3% προορίζεται για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού και ποσοστό 13,7% για την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών αναγκών της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομολογιακό δάνειο Πήγασος εκδοτική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ