Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη: Ηταν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και υπεξαίρεσε 21 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη: Ηταν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και υπεξαίρεσε 21 εκατ. ευρώ

Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του Μάκη Ψωμιάδη: Ηταν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ και υ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενοχή όλων όσοι κάθονται στο εδώλιο του τριμελούς εφετείων κακουργημάτων, για την υπεξαίρεση 21 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας του δικαστηρίου.

Ο κ.Κατεβάτης ζήτησε συγκεκριμένα την καταδίκη των Μάκη Ψωμιάδη, Χαρίλαου Ψωμιάδη του Γεωργίου και Χαρίλαο Ψωμιάδη του Παναγιώτη, της λογίστριας Φιλιώς Γεωργίου και του Αντώνη Κατσαρού για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτά και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Στηριζόμενος, όπως ο ίδιος είπε, τόσο στο πόρισμα του ΣΔΟΕ όσο και στις καταθέσεις των μαρτύρων. Ο εισαγγελέας μάλιστα, υποστήριξε ότι πραγματικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο ίδιος ο Μάκης Ψωμιάδης και πως η λογίστρια του γνώριζε πολύ καλά τι συνέβαινε για να καλυφθεί η υπεξαίρεση των χρημάτων. Τον τελικό λόγο θα έχει το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ