Ενας τζέντλεμαν τενίστας -Ο Ντιμίτροφ σταμάτησε τον αγώνα για να βοηθήσει ball girl που ζαλιζόταν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενας τζέντλεμαν τενίστας -Ο Ντιμίτροφ σταμάτησε τον αγώνα για να βοηθήσει ball girl που ζαλιζόταν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tυχερή γυναίκα είναι η Μαρία Σαράποβα. Οχι μόνο για την ομορφιά, τα χρήματα και την επιτυχία που έχει, αλλά και επειδή βρήκε έναν άνδρα... σωστό κύριο, για να σταθεί στο πλευρό της.

Ο Γκριγκόρ Ντιμίτροφ έκλεψε την παράσταση στο τουρνουά του Μαϊάμι, παρότι έχασε τον αγώνα. Ο Βούλγαρος τενίστας, γνωστός περισσότερο ως σύντροφος της Σαράποβα και με το παρατσούκλι baby Φέντερερ, απέδειξε πως είναι τζέντλεμαν, καθώς σταμάτησε τον αγώνα για να βοηθήσει ένα ball girl που ζαλιζόταν.

Στην αναμέτρησή του με τον Κέι Νισικόρι, κάποια στιγμή ο Ντιμίτροφ γύρισε και ζήτησε την πετσέτα από την κοπέλα, για να σκουπίσει τον ιδρώτα του. Αφού της έκανε μερικά νοήματα, κατάλαβε πως το κορίτσι ήταν έτοιμο να λιποθυμήσει, εξαιτίας της εξαντλητικής ζέστης.

Αμέσως, λοιπόν, την πλησίασε, την πήρε από το χέρι και την οδήγησε εκτός κορτ για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με τον κόσμο να χειροκροτεί. Μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα τάιμ αουτ για να τη βοηθήσει. Μπορεί, λοιπόν, στη συνέχεια να έχασε από τον Νισικόρι, αλλά ο Ντιμίτροφ κέρδισε χιλιάδες θαυμαστές για την ανθρώπινη κίνησή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ