Τι συμβαίνει όταν μια ξανθιά φοιτήτρια διασχίζει τους διαδρόμους του πανεπιστημίου Καΐρου -Δέχεται μια απίστευτη σεξουαλική παρενόχληση [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει όταν μια ξανθιά φοιτήτρια διασχίζει τους διαδρόμους του πανεπιστημίου Καΐρου -Δέχεται μια απίστευτη σεξουαλική παρενόχληση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει μια μαθήτρια να δέχεται σεξουαλική παρενόχληση, καθώς περπατά στους διαδρόμους στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου στην Αίγυπτο.

Φορώντας ένα ροζ τοπ και ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι, η νεαρή γυναίκα γίνεται αποδέκτης σφυριγμάτων και προσβλητικών σχολίων, καθώς περπατάει ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα αντρών, που την ακολουθεί και συνεχώς αυξάνεται.

Οι φύλακες του Πανεπιστημίου, όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral, τη συνοδεύουν εκτός των εγκαταστάσεων, ενώ αργότερα η ίδια κρύφτηκε σε μια τουαλέτα προκειμένου να ξεφύγει από την ομάδα, που υποτίθεται ότι προσπαθούσε να της αφαιρέσει τα ρούχα της.

Ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καΐρου, Gaber Nasser, κατηγόρησε την κοπέλα λέγοντας ότι τα ρούχα της ήταν «λίγο αντισυμβατικό». Οπως είπε στο αιγυπτιακό κανάλι ONTV: «Αυτό το κορίτσι μπήκε στο πανεπιστήμιο φορώντας ένα abaya [έναν χαλαρό μανδύα] και στη συνέχεια εμφανίστηκε με αυτά τα ρούχα και προκάλεσε - αλλά αυτό δεν δικαιολογεί καθόλου [το περιστατικό]».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ