Αυτός ήταν ο μικρότερος επιβάτης του μοιραίου Βoeing -Η φωτογραφία του έγινε viral [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός ήταν ο μικρότερος επιβάτης του μοιραίου Βoeing -Η φωτογραφία του έγινε viral [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Yστερα από δύο εβδομάδες που κανείς δεν επιβεβαίωνε το μοιραίο και παρότι δεν έχουν βρεθεί ακόμη τα συντρίμμια του μοιραίου Βoeing, ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοινώσει επίσημα αυτό που όλοι γνώριζαν: Η πτήση ΜΗ370 συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό και οι 239 επιβαίνοντες σκοτώθηκαν. Ανάμεσα σε αυτους και ο 23 μηνών Γουάνγκ Μοχένγκ, ο μικρότερος επιβάτης του αεροπλάνου.

Ηδη, απο χθες, όταν και ανακοινώθηκε ότι βάσει δεδομένων από βρετανικό δορυφόρο συμπεραίνεται ότι το αεροσκάφος της Malaysia χάθηκε στα βάθη του Ινδικού, δυτικά του Περθ, η εικόνα του 23 μηνών μπόμπιρα κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Αυτός ήταν ο μικρότερος επιβάτης του μοιραίου Βoeing -Η φωτογραφία του έγινε viral [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ταξίδι στη Μαλαισία ήταν το πρώτο ταξίδι του μικρού Γουάνγκ στο εξωτερικό και δυστυχώς το τελευταίο. Οι γονείς του και οι παππούδες τους θέλησαν να ταξιδέψουν ως την Κουάλα Λουμπούρ μαζί με τον μικρό, για να ξεφύγει λίγο από τον μολυσμένο αέρο του Πεκίνου.

Ο Γουάνγκ Ρούι, πατέρας του μικρού δούλευε σε μια αμερικανική κατασκευαστική στο Πεκίνο και η μητέρα του Τζιάο Γουέι σε μια κινεζική εταιρεία λογισμικού.

Αυτός ήταν ο μικρότερος επιβάτης του μοιραίου Βoeing -Η φωτογραφία του έγινε viral [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ