Δεν υπάρχει: Ο Λευτέρης Ελευθερίου που σαρώνει στο Your Face Sounds Familiar, ήταν καμεραμάν του Γιώργου Παπαδάκη - iefimerida.gr

Δεν υπάρχει: Ο Λευτέρης Ελευθερίου που σαρώνει στο Your Face Sounds Familiar, ήταν καμεραμάν του Γιώργου Παπαδάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη του εμφάνιση ως Σάκης Ρουβάς αρκούσε για να τον εκτινάξει στα ύψη της δημοτικότητας, ενώ την περασμένη Κυριακή, ως Θάνος Μικρούτσικος, έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν. Αυτό που δεν ξέραμε για τον εκρηκτικό, σαρωτικό κωμικό είναι πως δούλευε ως κάμεραμαν και μάλιστα για δύο χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του «πατριάρχη» της πρωινής ενημέρωσης, Γιώργου Παπαδάκη.



Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε συνέντευξή του στο Πρώτο θέμα, αφού αναφέρθηκε στις σπουδές που έχει κάνει στο θέατρο, πρόσθεσε πως η μητέρα του τον προέτρεψε να σπουδάσει και κάτι πιο πρακτικό και : «..Έτσι σπούδασα κάμεραμαν. Το γνώρισα το επάγγελμα πρώτα πίσω από τις κάμερες. ∆ούλεψα μάλιστα και δυο χρόνια στον Γιώργο Παπαδάκη το πρωί. Γύρω στο 2002 πρέπει να ήταν. Ημουν εξωτερικός και δούλευα από τις έξι το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Ηταν εξαντλητικό. Συνειδητοποίησα παράλληλα ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. »

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ