Εφυγε σε ηλικία 87 ετών ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταύρος Νταϊφάς - iefimerida.gr

Εφυγε σε ηλικία 87 ετών ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταύρος Νταϊφάς

Εφυγε σε ηλικία 87 ετών ο ιστορικός πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταύρος Νταϊφάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο Ελληνας εφοπλιστής και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σταύρος Νταϊφάς. Το ιστορικό στέλεχος του Ολυμπιακού αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Φάληρο.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Σταύρος Νταϊφάς γεννήθηκε στην Καλαμάτα και ανέλαβε τον Ολυμπιακό στα τέλη του 1979 και έμεινε στον θώκο για έξι χρόνια τα οποία και σημαδεύτηκαν από αρκετούς τίτλους και διακρίσεις.

Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε σε αυτή την εξαετία πέντε πρωταθλήματα και ένα ντάμπλ.

Το 1986 τον διαδέχθηκε για ένα μικρό διάστημα ο Νίκος Ευθυμίου, για να πάρει ξανά τον προεδρικό θώκο εκείνη τη χρονιά και για ένα χρόνο. Τη σκυτάλη την παρέδωσε το 1987 στον Γιώργο Κοσκωτά που πήρε τότε τις μετοχές της ομάδας.

Ο Σταύρος Νταϊφάς συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο πετυχημένους προέδρους της ομάδας, ενώ κατά τη διάρκεια που ήταν ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων έφερε στην ομάδα ποδοσφαιριστές όπως οι Τάσος Μητρόπουλος, Νίκος Αναστόπουλος και Γιάννης Γούναρης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ