Bρέθηκαν συντρίμμια στον Ινδικό Ωκεανό -Ελπίδες ότι ανήκουν στο χαμένο Boeing - iefimerida.gr

Bρέθηκαν συντρίμμια στον Ινδικό Ωκεανό -Ελπίδες ότι ανήκουν στο χαμένο Boeing

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελπίδες ότι οι έρευνες, μετά από δύο εβδομάδες και πλέον, ίσως τελικά οδηγήσουν κάπου, δίνουν τα ευρήματα ενός Αυστραλιανού αεροσκάφους στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Αμποτ είπε σήμερα στην αυστραλιανή Βουλή ότι ένα αεροσκάφος της Αυστραλίας, που συμμετείχε στις έρευνες για το χαμένο boeing, εντόπισε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό δύο αντικείμενα που ίσως ανοίκουν στο αεροπλάνο της Malaysia Airlines. Οπως είπε, το ένα είναι στρογγυλό και έχει πράσινο χρώμα και το δεύτερο είναι τετράγωνο, πορτοκαλί χρώματος.

Στη νέα αυτή εξέλιξη αναφέρθηκε και ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, ο οποίος στην τακτική ενημέρωση που κάνει καθημερινά για το εξαφανισμένο boeing, μετέδωσε την πληροφορία ότι λίγο λεπτά νωρίτερα ο Τόνι Αμποτ είχε τηλεφωνήσει στον Μαλαισιανό ομόλογό του για να τον ενημερώσει ότι βρέθηκαν αυτά τα δύο αντικείμενα στο νότιο Ινδικό Ωκεανό. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα συντρίμμια θα ανελκυθούν το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή αναμένεται να επιδεινωθούν το επόμενο διάστημα, καθώς θα χτυπηθεί από κυκλώνα.

Οι έρευνες για τα συντρίμμια του χαμένου boeing, όπως και όλο το θρίλερ με την πτήση ΜΗ370 μοιάζει με σκωτσέζικο ντους, αφού η πληροφορία για τον εντοπισμό των συντριμμιών από το αυστραλιανό αεοροσκάφος ήρθε λίγα λεπτά αργότερα αφότου ένα αεροσκάφος της Κίνας είχε ολοκληρώσει την έρευνά του στην περιοχή ανεπιτυχώς και αφού είχε κάνει το γύρο του κόσμου η πληροφορία, ότι άλλη μια έρευνα ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ