Οι έξι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας -Εκεί που φτιάχνουν αληθινό, πεντανόστιμο και αφράτο ψωμί [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι έξι καλύτεροι φούρνοι της Αθήνας -Εκεί που φτιάχνουν αληθινό, πεντανόστιμο και αφράτο ψωμί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φούρνοι ξεπετάγονται γύρω γύρω, στα προάστια, στους μεγαλύτερους εμπορικούς δρόμους, στην καρδιά του κέντρου. Φωτεινές πινακίδες, τεράστιες τζαμένιες βιτρίνες, καταστήματα που μένουν ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα ή και αργότερα. Κι όμως, μοιάζει πολυτέλεια να γευθείς ένα κανονικό, βαρύ ψωμί, αληθινό, από καθαρό αλεύρι, με προζύμι, αφράτο και χρυσοψημένο. Ψωμί που να τρώγεται σκέτο, να είναι νοστιμότερο τη δεύτερη μέρα και να μουχλιάζει ως φυσικό αποτέλεσμα της εσωτερικής υγρασίας και της ζύμωσης (ή δηλαδή αν ξεχαστεί τέσσερις μέρες στην ψωμιέρα).

Κάποιοι πιστεύουν ότι αληθινό ψωμί παράγεται μόνο σε ορισμένους φούρνους της επαρχίας, για τους οποίους κατά καιρούς έχουν γραφτεί διθύραμβοι. Ωστόσο, και στην Αθήνα υπάρχουν άνθρωποι που φτιάχνουν και πωλούν αληθινό, πεντανόστιμο ψωμί. Το Popaganda.gr έψαξε και τους βρήκε.

Δείτε τους έξι καλύτερους φούρνους της Αθήνας και ανακαλύψτε πού ακριβώς βρίσκονται στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα ψωμί φούρνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ