Ειδικός ερευνητής: Γιατί ακόμη κι αν βρεθεί το αεροπλάνο, μπορεί να μην μάθουμε ποτέ τι έγινε - iefimerida.gr

Ειδικός ερευνητής: Γιατί ακόμη κι αν βρεθεί το αεροπλάνο, μπορεί να μην μάθουμε ποτέ τι έγινε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ η αγωνία κορυφώνεται καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν στον Ινδικό Ωκεανό, πιθανότατα ανήκουν στο χαμένο boeing, ένας ειδικός ερευνητής βάζει «ταφόπλακα» στις ελπίδες ότι επιτέλους θα μάθουμε τι συνέβη με το αεροπλάνο της Malaysian Airlines. «Μπορεί να μην λάβουμε ποτέ απαντήσεις» λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Τόμας Αντονι, τον επιστήμονα που εξέτασε τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air France, που συνετρίβη στον Ατλαντικό Ωκεανό, δήλωσε ότι ναι μεν η εύρεση του αεροσκάφους είναι πολύ σημαντική, καθώς έτσι μόνο μπορούν να δοθούν απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Τονίζει, ωστόσο, ότι δεν είναι σίγουρο ότι το αεροπλάνο θα «μιλήσει». «Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ τι συνέβη», λέει μιλώντας στο Sky News και τονίζει: Αν το αεροπλάνο συνετρίβη λόγω κάποιας τεχνικής βλάβης, τότε θα μάθουμε τι συνέβη. Αν, όμως, η συντριβή του οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα, τότε η τεχνική εξέταση των συντριμμιών μπορεί να μην αποκαλύψει τους λόγους που οδήγησαν στη συντριβή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ