Το συναρμολογούμενο σπίτι είναι η νέα οικολογική πρόταση από τη Γαλλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Το συναρμολογούμενο σπίτι είναι η νέα οικολογική πρόταση από τη Γαλλία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι έχετε λατρέψει τα έπιπλα «φτιάξτο μόνος σου» της γνωστής σουηδικής εταιρείας, τότε με το συγκεκριμένο σπίτι πραγματικά θα ξετρελαθούν, αφού είναι εξ' ολοκλήρου συναρμολογούμενο.

Πρόκειται για το επονομαζόμενο Pop Up House που έρχεται από τη Γαλλία και συνδυάζει την στέγαση με το μαστόρεμα και τη διασκέδαση.

Η ιδέα ανήκει στην αρχιτεκτονική εταιρεία Multipod Studio με έδρα τη Μασσαλία και αποτελείται από πολλά κομμάτια EPS (διογκωμένη πολυστερίνη), μονωτικού υλικού, και ξύλου για να χτίσετε μόνοι σας τις οροφές και τα δάπεδα, σαν να ήταν γιγαντιαία κομμάτια LEGO, με μακριές βίδες ενός μέτρου.

Αν και ελαφρύ, χαμηλού κόστους, και ανακυκλώσιμο το EPS που χρησιμοποιήθηκε στο πρωτότυπο Pop-Up House, η εταιρεία επισημαίνει ότι μπορούν να δημιουργηθούν παραλλαγές του σπιτιού με άλλα υλικά όπως ο φελλός και η κυτταρίνη.

Το σπίτι μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα και να ξαναχτιστεί όπου αλλού θέλετε, αλλά και να ανακυκλωθεί εξ' ολοκλήρου.

Το συναρμολογούμενο σπίτι είναι η νέα οικολογική πρόταση από τη Γαλλία [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το συναρμολογούμενο σπίτι είναι η νέα οικολογική πρόταση από τη Γαλλία [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία σπίτι έπιπλα συναρμολογούμενο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ