Πάλι ο Παπανδρέου: Τηλεφώνημα με Στουρνάρα για το κείμενο συμφωνίας με την τρόικα - iefimerida.gr

Πάλι ο Παπανδρέου: Τηλεφώνημα με Στουρνάρα για το κείμενο συμφωνίας με την τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική συνομιλία για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα, είχαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Στουρνάρας, με πρωτοβουλία του υπουργού Οικονομικών.

Σύμφωνα με την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί επί του κειμένου της συμφωνίας μέχρι να κατατεθεί στη Βουλή.
Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι πάντα στήριζε την εθνική προσπάθεια της χώρας και ότι αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Επισήμανε, δε, ότι στο παρελθόν μόνος του σήκωσε όλο το βάρος αυτής της προσπάθειας.

Σημείωσε, επίσης, ότι επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί επί του κειμένου συμφωνίας με την τρόικα, αφού αυτό κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. Για τη στάση του αυτή, άλλωστε, είχε προϊδεάσει σχετικώς, μέσω συνεργατών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ