H «ερυθρόλευκη» selfie στο Ολντ Τράφορντ και το βίντεο του ταξιδιού με σκηνοθέτη τον Τσόρι Ντομίνγκες - iefimerida.gr

H «ερυθρόλευκη» selfie στο Ολντ Τράφορντ και το βίντεο του ταξιδιού με σκηνοθέτη τον Τσόρι Ντομίνγκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι κρίσιμη, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι χαλαροί πριν από την αποψινή μάχη για το Champions League. Κάτι που φάνηκε και στην προπόνησή τους επί βρετανικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με κέφι στο Ολντ Τράφορντ την Τρίτη, όπου μάλιστα κάποιοι δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να βγάλουν μία selfie πριν πιάσουν δουλειά. Ο Μασάντο πήρε την πρωτοβουλία και φωνάζοντας τους Μπονγκ και Χολέμπας προσπάθησαν να «αυτοφωτογραφηθούν», ενώ λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν στο πλάνο κι άλλοι συμπαίκτες του.

Αν ο Μασάντο είναι ο «φωτογράφος» της ομάδας, ο Τσόρι Ντομίνγκες έδειξε ένα άλλο ταλέντο, εκείνο του σκηνοθέτη. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού δημοσιεύθηκε το βίντεο από το ταξίδι των «ερυθρολεύκων» στο Μάντσεστερ, με τον συγκεκριμένο παίκτη σε ρόλο σκηνοθέτη και αφηγητή.

H «ερυθρόλευκη» selfie στο Ολντ Τράφορντ και το βίντεο του ταξιδιού με σκηνοθέτη τον Τσόρι Ντομίνγκες  | iefimerida.gr 0
H «ερυθρόλευκη» selfie στο Ολντ Τράφορντ και το βίντεο του ταξιδιού με σκηνοθέτη τον Τσόρι Ντομίνγκες  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ