Η Πόπη Τσαπανίδου, ηθοποιός, λάμπει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πόπη Τσαπανίδου, ηθοποιός, λάμπει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες έκανε το βράδυ της Δευτέρας, η ταινία «Το μικρό Ψάρι» που προβλήθηκε στο 64ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου και στην οποία συμμετέχει και η Πόπη Τσαπανίδου.

Η ταινία του Γιάννη Οικονομίδη προβλήθηκε χθες στα Village Cinemas και πολύς κόσμος έδωσε το «παρών» για να την απολαύσει. Ανάμεσά τους, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βαγγέλης Μαυρίκης και πολλοί άλλοι.

«Το μικρό ψάρι» παρουσιάζει την πορεία ενός άνδρα, του Στράτου, που κάνει δύο διαφορετικές δουλειές (την ημέρα εργάτης σε βιοτεχνία ψωμιού και τη νύχτα επαγγελματίας εκτελεστής) προσπαθώντας να μαζέψει χρήματα για βοηθήσει να δραπετεύσει ένας φυλακισμένος φίλος του, στον οποίο χρωστά τη ζωή.

Ο σκηνοθέτης τοποθετεί τον ήρωά του σε μία κοινωνία που έχει χάσει τις ηθικές αξίες της, σε έναν κόσμο όπου μοναδική σημασία έχει το χρήμα και οι ανθρώπινες σχέσεις και η φιλία, δίνουν τη θέση τους στην προδοσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ