Η Χρυσή Αυγή διέγραψε τον Στάθη Μπούκουρα - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή διέγραψε τον Στάθη Μπούκουρα

Η Χρυσή Αυγή διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδας της τον Στάθη Μπούκουρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χρυσή Αυγή προχώρησε στη διαγραφή του βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα, από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα. Την ανακοίνωση της διαγραφής του προφυλακισμένου βουλευτή, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή. Τώρα, η Χρυση Αυγή τον καλεί να παραδώσει την έδρα του.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου, ως ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, έχει στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ανακοινώνει την ανεξαρτητοποίησή του.

Στην επιστολή του με την οποία απευθύνεται προς τον πρόεδρο της Βουλής και έχει παραδοθεί στον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο Στάθης Μπούκουρας -ο οποίος είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου- φέρεται να ζητά να είναι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής και να μην μετέχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Με υπόμνημα ο Μπούκουρας ζητάει να μην αρθεί η ασυλία του

Λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής, ο Στάθης Μπούκουρας, έστειλε υπόμνημα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με την οποία ζητάει να μην αρθεί η ασυλία του.

«Η σημερινή μου διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής και όχι από το κόμμα, αφού ουδέποτε, άλλωστε, ήμουν μέλος του κόμματος, σας δείχνει το σωστό δρόμο, συνάδελφοι, που είναι η μη άρση της βουλευτικής μου ασυλίας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε υπόμνημα του βουλευτή Στάθη Μπούκουρα, το οποίο παραδόθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής από τη δικηγόρο του.

Ο κ. Μπούκουρας αναφέρει, εξάλλου, ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη δίκαιη κρίση της Επιτροπής και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα αποφασίσουν τη μη άρση της ασυλίας του για το κακούργημα της διάθεσης όπλου, μετά τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία που παραθέτει στο υπόμνημα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ