Ετσι φωτογραφίζονται οι απλήρωτοι -Εμπνευσμένη πόζα Μεξικανών παικτών, έκανε το γύρο του κόσμου [εικόνα] - iefimerida.gr

Ετσι φωτογραφίζονται οι απλήρωτοι -Εμπνευσμένη πόζα Μεξικανών παικτών, έκανε το γύρο του κόσμου [εικόνα]

Ετσι φωτογραφίζονται οι απλήρωτοι -Η εμπνευσμένη πόζα Μεξικανών ποδοσφαιριστών έ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον, οι μισοί όρθιοι και οι μισοί σκυφτοί μπροστά τους. Πέρασαν τα χέρια πάνω από τους ώμους τους και περίμεναν το «κλικ». Αν δεν κοίταζε κανείς τα πρόσωπά τους, θα πίστευε ότι ήταν μία συνηθισμένη φωτογραφία ποδοσφαιρικής ομάδας. Αλλά οι απλήρωτοι παίκτες είχαν έμπνευση.

Οι ποδοσφαιριστές της Celaya, που μετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στο Μεξικό, σκέφτηκαν αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν επειδή είναι απλήρωτοι. Η έμπνευση αποδείχτηκε εύστοχη, αφού το πρόβλημά τους έκανε το γύρο του κόσμου. Αιτία οι χάρτινες σακούλες που φορούσαν στο κεφάλι τους. Πάνω τους είχαν γράψει το σήμα του πέσο και τη φράση «πλήρωσέ με».

Η κίνηση έγινε επειδή παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες. Σύμφωνα με το Eurosport, έπειτα από τη δημοσίευση της φωτογραφίες, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έκανε κινήσεις για να λυθεί το πρόβλημα. Γεγονός είναι πάντως πως οι παίκτες έδωσαν μία καλή ιδέα, σε πολλούς συναδέλφους τους σε όλο τον κόσμο. Και ίσως να δούμε σύντομα κάτι ανάλογο στην Ελλάδα.

Ετσι φωτογραφίζονται οι απλήρωτοι -Εμπνευσμένη πόζα Μεξικανών παικτών, έκανε το γύρο του κόσμου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ