Η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ που αυτοκτόνησε, ήταν η αγαπημένη σχεδιάστρια του Χόλιγουντ -Οι σταρ που είχαν φορέσει τα εκπληκτικά φορέματά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ που αυτοκτόνησε, ήταν η αγαπημένη σχεδιάστρια του Χόλιγουντ -Οι σταρ που είχαν φορέσει τα εκπληκτικά φορέματά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα πιο ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ είχε πελάτες η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, L'Wren Scott που έβαλε χθες τέλος στη ζωή της, καθώς ήταν πνιγμένη στα χρέη.

Οι μεγάλοι σταρ φαίνεται ότι εμπιστεύονταν την 49χρονη σύντροφο του Τζάγκερ για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, αφού μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως η Νικόλ Κίντμαν, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Πενέλοπε Κρουζ, αλλά και η Αντζελίνα Τζολί είχαν φορέσει δημιουργίες της. Μάλιστα, όπως γράφεται σε ξένα μέσα ενημέρωσης, η τελευταία φαίνεται ότι είχε εμπιστευτεί στην L'Wren Scott τη σχεδίαση του νυφικού της, για τον επερχόμενο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ. Δημιουργίες της 49χρονης σχεδιάστριας είχε φορέσει και η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μισέλ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ