Στα πρόθυρα διάλυσης η Χρυσή Αυγή: Ο βουλευτής Μπούκουρας διαψεύδει τον... εαυτό του για την ανεξαρτητοποίησή του - iefimerida.gr

Στα πρόθυρα διάλυσης η Χρυσή Αυγή: Ο βουλευτής Μπούκουρας διαψεύδει τον... εαυτό του για την ανεξαρτητοποίησή του

Διαλύεται η Χρυσή Αυγή: Και ο Ευστάθιος Μπούκουρας υπέβαλλε αίτημα ανεξαρτητοποί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απόλυτο μπάχαλο φαίνεται πως επικρατεί στο κόμμα της Χρυσής Αυγής, καθώς, τις τελευταίες ώρες εκτυλίσσεται ένα πραγματικό μυστήριο με το αν ο βουλευτής Κορινθίας, Ευστάθιος Μπούκουρας έχει στείλει επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από το ακροδεξιό κόμμα.Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Mega ο βουλευτής Κορινθίας, Ευστάθιος Μπούκουρας υπέβαλε αίτημα ανεξαρτητοποίησής του από το ακροδεξιό κόμμα.

Νωρίτερα, ο προφυλακισμένος βουλευτής είχε αρνηθεί να μεταβεί στον Κορυδαλλό για να ακούσει τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την άρση ασυλίας τους.

Είχε, ακόμη, δηλώσει πως είναι πεπεισμένος πως οι βουλευτές δεν θα ψηφίσουν για την άρση ασυλίας του ιδίου.

Διαψεύδει την ύπαρξη επιστολής ο Μπούκουρας

Ο προφυλακισμένος βουλευτής, πάντως,μέσω του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, διαψεύδει την είδηση μέσω επιστολής

Αναλυτικά η επιστολή:

«Πληροφορηθήκαμε από τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και από διάφορους πολιτικούς και δικαστικούς συντάκτες ότι κυκλοφορεί η είδηση, ότι δήθεν ο εντολέας του γραφείου μας Ευστάθιος Μπούκουρας απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

Η είδηση δεν είναι αληθής. Ο κύριος Μπούκουρας, παρά το ότι αντιμετωπίζει μία αστήρικτη και ανύπαρκτη νομικά κατηγορία και παρά το ότι γίνεται απόπειρα, για να του ασκηθεί δίωξη για μια ανύπαρκτη ουσιαστικά και νομικά κατηγορία της δήθεν διακεκριμένης κατοχής όπλων, γιατί κατείχε, όπως και άλλοι περίπου διακόσιες χιλιάδες Έλληνες, μια κυνηγετική καραμπίνα με νόμιμη άδεια, δεν έχει αποστείλει ποτέ επιστολή ανεξαρτητοποίησής του.

Ο κύριος Μπούκουρας αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια απέναντι στη Δικαιοσύνη αυτές τις άδικες κατηγορίες και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί.

Ο κύριος Μπούκουρας, η επί 18 χρόνια σύζυγός του και τα τρία παιδιά του ηλικίας 17, 16 και 3 ετών είναι εγκαταλελειμμένοι από όλους και ο ίδιος ποτέ δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία ενώπιον της Βουλής, για να αποκομίσει οφέλη.

Τόσο εμείς οι συνήγοροί του όσο και ο ίδιος σεβόμαστε τους Θεσμούς και δεν τους χρησιμοποιούμε, αλλά, το κυριότερο απ' όλα, δεν τους ταπεινώνουμε».

Το Mega απαντάει με αυτούσιο το κείμενο της επιστολής

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega παρουσίασε την επιστολή που έχει ετοιμάσει ο Ευστάθιος Μπούκουρας και με την οποία εξουσιοδοτεί τον συνήγορό του, Λέξη Κούγια, να καταθέσει άμεσα ενώπιον του Προέδρου και του Κονοβουλίου αίτημά του για ανεξαρτητοποίηση από την Χρυσή Αυγή.

Ανακοίνωση και φωνές και από την Χρυσή Αυγή

Υπό το φως των νέων αποκαλύψεων για τις κινήσεις του Στάθη Μπούκουρα και η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας την είδηση ψευδή και κακοήθης.

Αναλυτικά:

«Η ψευδής και κακοήθης είδηση που μετέδωσε πριν λίγο το Μέγκα του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα περί ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Μπούκουρα αποδεικνύει τον τρόμο και τον παροξυσμό του συστήματος που έχει μεταχειριστεί κάθε παράνομο μέσο, αλλά δεν μπορεί να περιορίσει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα και θα προφυλαχθεί με κάθε νόμιμο μέσο από κάθε μελλοντική συκοφαντική επίθεση».Η ουσία είναι πάντως ότι γεννιούνται αρκετά ερωτήματα από τις αντιφατικές πληροφορίες, καθώς, δεν αποκλείεται να κρύβεται πίσω από αυτές τις κινήσεις κάποιο έντονο παρασκήνιο με ενδεχόμενες πιέσεις προς τον βουλευτή Κορινθίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ