Απολύσεις στο καφενείο της Βουλής μετά το «μαχαίρι» στους καφέδες και τα κουλουράκια - iefimerida.gr

Απολύσεις στο καφενείο της Βουλής μετά το «μαχαίρι» στους καφέδες και τα κουλουράκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον εκβιασμό των απολύσεων απαντά ο επιχειρηματίας που διαχειρίζεται το κυλικείο και το εστιατόριο της βουλης στην αποκάλυψη για το υπέρογκο κοστος των καφέδων και των νερών που σερβίρονταν στις επιτροπές της Βουλής.
Η συζήτηση και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν είχαν σαν αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να κόψει το σχετικό κονδύλι του προυπολογισμού της βουλης που ήταν κοντα στις 10.000 ευρω το μήνα .

Σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα υπάλληλος και μητέρα δυο παιδιών, η οποία εργαζόταν στο ταμείο αλλά σέρβιρε και καφέ στις επιτροπές, ενημερώθηκε το πρωί ότι στο τέλος του μήνα λύεται η συνεργασία της και ότι θα πρέπει να ψάξει για δουλειά.

Το θέμα προκαλεί αναστάτωση στη Βουλή καθώς όλοι πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη απόλυση είναι μόνο η αρχή ενος κύματος απολύσεων αλλά και μειώσεων μισθού που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ